Локо Пловдив се подсили с юноша на Интер, играл е в Царско село


Локо Пловдив се подсили с юноша на Интер, играл е в Царско село
Снимка: Facebook

2674 0

Локомотив Пловдив обяви, че Пиер Зембли ще подсили редиците на "черно-белите". Полузащитникът е подписал договор за 3 години и е първо ново попълнение за "смърфовете" преди старта на следващата кампания.

Футболистът е роден на 6 декември 1997 година в Кот д’Ивоар.Това няма да се отрази на клуба, тъй като играчът притежава италиански паспорт. Минал е през юношеските гарнитури на Интер, Бастия, Перуджа и е играл за представителните тимове на Перуджа, Асколи, Генк, Католика. За последно бе част от столичния Царско село.

 Ето какво заяви Зебли пред клубния сайт на пловдивчани:

 "Присъединявам се към голям клуб, което ме прави много радостен. От февруари съм в България, състезавах се за Царско село, за този период опознах местното първенство, като наблюденията ми са, че Локомотив е един от най-добрите и стойностни тимове в този шампионат.

 Тренирам от две седмици с новите си съотборници, запознат съм вече и с работата на Александър Томаш и неговия екип, това са едни страхотни професионалисти.

 Очаквам с нетърпение да дебютирам с “черно-бялата” фланелка! Ще дам най-доброто от себе си за Локомотив и неговите многобройни фенове".

 От своя страна клубът му желае много успехи с "черно-бялата" фланелка.

Вижте жребия за новия сезон в Първа лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички