Христо Крушарски за националния: Сами се дърпаме надолу, борим се за власт и пари


Христо Крушарски за националния: Сами се дърпаме надолу, борим се за власт и пари
Снимка: Lap.bg

1723 0

Бившият собственик на пловдивския Локомотив - Христо Крушарски, се върна от Южна Америка, където беше поради бизнес ангажименти. Босът разкри, че въпреки че се е оттеглил като шеф във футбола, различни агенти на играчи все още го търсят, пише "Мач Телеграф".

В последните седмици той е предложил на 10 състезатели на наставника на пловдивчани Александър Томаш. Към момента обаче нито един от тях не е бил харесан от представителите на "черно-белите". Интерес е проявен единствено към млад сенегалец, за когото обаче все още няма взето решение.

"Винаги ще помагам, но решенията вече ги взимат други. Аз следя какво се случва в българския футбол и представянето на националния отбор отново ме хвърли в размисъл. След слабите резултати пак всички започнаха да дават акъл. Потвърждава се старата поговорка защо дете не се прави на мегдан. Защото всеки те учи на нещо. Често ви повтарям и приказказата, че българският казан в ада няма капак", коментира Крушарски.

Сами се дърпаме надолу. Крайно време е всеки да започне да върши това, което умее. Не само да се борим за власт и пари”, добави още той.

Вижте какъв нов футболен проект планира бившият собственик на "смърфовете"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички