Локомотив Пловдив се цели високо - увеличава бюджета и ще гони титлата в Първа лига


Локомотив Пловдив се цели високо - увеличава бюджета и ще гони титлата в Първа лига
Снимка: Lap.bg

2188 0

Благодетелят на Локомотив Пловдив Христо Крушарски даде дълго интервю за "Дспорт", в което говори за бъдещите цели на "смърфовете", трибуна "Бесика", трансферите в отбора и обяви, че в скоро време бюджетът на тима ще бъде увеличен:

"Локомотив има светло бъдеще. Аз винаги съм казвал, че не искам да управлявам сам, а да имам партньор. Търся човек, с когото да продължим напред бъдещето на Локомотив. Никога не съм казвал, че съм онбашията на Локомотив", започна в духовит стил Крушарски.

"Все още сме в разговори с бъдещите партньори. Те ще дават 50/50 за издръжката на отбора, малко ще увеличим бюджета и ще вдигнем целите. Те утре влизат в управата на Локомотив Пловдив. Имената им са отдавна обявени в публичния регистър", поясни той и отговори на въпрос за бъдещето на Димитър Илиев:

"Засега всичко е въпрос на представяне в европейския турнир и първия мач с Лудогорец. След това ще решим. Ако има сериозни оферти... Всеки човек иска да изкара малко повече пари в края на кариерата си. След като той получи добра оферта, а ние получим пари, всичко ще е окей".

"Вратарят ще е едно от последните попълнения. От тук нататък треньорският щаб има други задачи. Локомотив ще си има собствено ръководство. Спортният елит не одобри перуанския национал. На този етап няма оферти за наши играчи", призна босът на Локомотив.

"Нашата цел е не само да се покажем, а и да се докажем. Целта ни е влизане в групите на Лигата на конференциите. Човек трябва да има цел, за да може да я постигне. В първенството целта ни е шампионска титла. За работата никога не съм се шегувал. Като казах, че искам да сме втори, втори станахме ли. Като казах, че искам Купите, взехме ги", заяви Крушарски и заговори за ремонтните дейности на стадиона в парк "Лаута":

"Има общински наблюдатели на строежа. Трибуна "Бесика" малко съм я изоставил, но от следващата седмица ще се намесим и там, за да се случват по-бързо нещата. Защото на мен един македонец да ми казва, че му миришело на социализъм. Боже мой!".

"За Ботев не знам, но Локомотив ще започне да се самоиздържа. С новите ми партньори сме си поставили цели. В момента сме на ръба на ножа, но ние няма да допуснем това. Локо ще започне да си изкарва парите. Аз миналата година съм намалил моите финанси към клуба почти наполовина. Вървим към нулево равенство. Взел – дал. За мен това не е илюзия", добави още той.

"Не съм се отказал да ставам шеф на БФС. Продължавам да работя, чакам да ми дадат отговорите на въпросите, които съм дал", завърши в свой стил силният човек в Локомотив.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички