Крушарски сложи цип на устата на цялата управа на Локо


Крушарски сложи цип на устата на цялата управа на Локо
Снимка: Оф. сайт на Локомотив (Пд)

1035 0

Собственикът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски се е вбесил от изявлението на директора в клуба Чавдар Цветков, според който на "Лаута“ ще се прави нов отбор за догодина. От далечна Аржентина бизнесменът е наредил на Чаво да преустанови контактите си с медиите и да не прави коментари, които само нагнетяват напрежение в отбора преди пореден важен мач, какъвто ще е домакинството на ЦСКА.

Самият Крушарски спазва обещанието си пред феновете на отбора да спре да дава интервюта и да прави колоритни коментари. С тях той си спечели симпатиите на неутралните запалянковци, но настрои срещу себе си част от агитката на Локомотив.

"Писна ми. Забранявам на всички в клуба да коментират пред медиите. Какъв отбор и кога ще се прави решавам аз. Последната дума по всички въпроси е моя и сега единственото ми желание е да видя концентрация и усърдие в представянето на всички, ангажирани с Локомотив. Спрете и вие да ме търсите. Казах вече, че аз спирам да говоря. Имам работа за вършене“, отсече Крушарски, цитиран от "Меридиан мач".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички