Локо Пловдив привлече хърватски халф


Локо Пловдив привлече хърватски халф
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

1038 0

Халфът Игор Банович подписа днес договор с Локомотив Пловдив. Срокът на контракта е за година и половина. Банович е хърватски футболист, който е роден през 1987 година. Състезавал се е за тимовете на НК Задар, Домжале. За последно е играл в молдовския Милсами.

"Щастлив съм, че съм вече част от Локомотив. Тренирах няколко дни с отбора и се надявах да мога да подпиша, а сега това е факт. Локомотив е голям клуб с традиции в България. Ще се боря и раздавам на терена до последно, ще дам всичко от себе си. Феновете на отбора са сред най-добрите в България, надявам се да успеем да ги зарадваме с победа в следващите мачове. В събота се изправяме срещу шампиона Лудогорец. Ще излезнем на терена, за да се раздадем до последно. Ако се борим по време на целия мач всичко е възможно, надявам се ние да излезнем крайните победители", сподели Банович пред официалния сайт на "смърфовете", след като подписа своя договор.

Днес договор с Локомотив подписа и треньорът на вратарите Здравко Букарица. Той от няколко дни работи с тима, като допълни щаба на новия старши-треньор Бруно Акрапович. Здравко Букарица е роден в Сърбия на 13 юли 1955г. Наставникът има богат опит в България. Той е бил треньор на вратарите в продължение на няколко години в Литекс (Ловеч).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички