Скандално! Крушарски: Зае*авам Локомотив, не издържам!


Скандално! Крушарски: Зае*авам Локомотив, не издържам!
Снимка: бнт

1383 0

Изключително любопитен СРС-запис с боса на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски изтече в събота сутринта. Той се появи в youtube със заглавие "Христо Крушарски - Крюшо". После бе разпространен от сайтовете kotasport.com и tribunaplovdiv.bg.

В него бизнесменът споделя пред някой, чийто говор е изтрит, че ще остави клуба. Така и не става ясно кога е правен записът и кой или кои са събеседниците на Крушарски.

Босът на Локо (Пд) говори за влизане в Б група. Става въпрос за другия клуб, на който помага - Рилски спортист. В момента тимът от Самоков е в Югозападната Трета лига - 11-о място без никакви шансове за промоция. Крушарски споменава имената на хора от властта и разпределянето на пари на собственици на клубове за изпълнение на обществени поръчки. В записа се споменават лица от сферата на политиката и футбола.

"Значи ние се борим да влезем в Б групата. Влезем ли в Б групата, оттам нататък всичко си е..ва майката. Аз Локомотив рано или късно го зае..вам. То малко ми трябва u ги зае..вам да взема за 50 милиона обект, на мен тези два милиона, където ги давам, изобщо няма да ги мисля. Дай да видим какво правим, защото там не мога да издържам вече. Ако искат да има политическо влияние, ще го държим. Значи да дадат работа за още два милиона да изкарам отнякъде. Чисто, значи - аз трябва да имам десет милиона обем. Два милиона работа изкарвам и парите няма да се усещат. Обаче те нищо не дават за мен. На другите им пълнят гушите, на мен нищо не пълнят", споделя бизнесменът в част от записа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички