Крушарски обеща да налее 30 милиона в базата на Локомотив


Крушарски обеща да налее 30 милиона в базата на Локомотив

770 0

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски заяви, че ще инвестира 30 милиона лева в базата на клуба. Той обяви, че е постигнал договорка с Община Пловдив и съвсем скоро ще започне същинската работа по базата, която ще бъде в квартал "Тракия" в Пловдив.

"Исках да запозная феновете с моето виждане за Локо. Да се успокоят момчетата и да продължаваме напред. Те се вълнуват повече от мен. Контузиите повлияха за последните срещи. Ще работим за дублиране на основните фигури и това ще бъде селекцията. Решенията за нея ще бъдат на треньорския щаб", коментира Крушарскислед 1:1 с Берое.

"В четвъртък имахме среща с Общината. Спряхме се на терен, който устройва всички страни. Теренът е наблизо до квартал "Тракия". Той е с площ от 70 декара, което ни устройва напълно. Започваме, когато Общината ни го даде официално. Нашите планове са да направим един уникален спортно-възстановителен център. Разходите няма да бъдат никак малки, те ще бъдат в размер на 30 милиона лева", каза благодетелят на "смърфовете".

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Бокс

Ревю на Fite.tv - мачовете на братя Пулеви, много бой, забавление и отлична цена

Съвсем скоро ще видим завръщането на Кубрат и Тервел Пулеви на ринга. Двамата се изправят съответно срещу Джери...

Реклама
Най-четени новини

виж всички