С гол в края Локомотив Пд измъкна равен от Берое


С гол в края Локомотив Пд измъкна равен от Берое

846 0

С гол на Дани Кили минути преди края Локомотив Пд измъкна 1:1 от Берое на "Лаута" в мач от 20-ия кръг на "А" група.  Георги Динков вкара за гостите в 55-ата минута.

Домакините имаха доста проблеми, но въпреки това направиха силен мач и само доброто представяне на Благой Макенджиев им попречи да излязат напред в резултата преди попадението на гостите.

В началните минути Благой Макенджиев спаси изстрел на Дани Кики от точката на дузпата. В 21-ата минута Игор Джоман проби до аутлинията, но центрирането му беше доста слабо и защитата на домакините се справи.

Ветеранът в състава на Локомотив Ванчо Траянов отправи удар към вратата пазена от Макенджиев, но изстелът беше крайно неточен.

В 50-та минута Макенджиев направи отлично спасяване. Александър Тунев от пет метра стреля с глава, но стража с отличен рефлекс изби. Защитникът се опита да намери свой съотборник при добавката, но гостите избиха.

В 55-ата минута Георги Динков реализира за гостите от Стара Загора, след удар от границата на наказателното поле.

Последва натиск на "железничарите", които пробваха от статични положения и с няколко далечни удара да изравнят, но не успяха. Беройци пък вече дебнеха шансовете си на контраатака, но Елиаш и Георги Андонов не бяха точни в средата на втората част.

Домакините поискаха дузпа в 78-та минута, когато след центриране от пряк свободен удар останаха съмнения, че Иво Иванов е играл с ръка в наказателно поле. Реферът Ивайло Стоянов обаче не видя нарушение и даде знак играта да продължи.

Домакините бяха далеч по-активни в търсенето на гола, но той така и не идваше. Беройци се бяха затворили добре и парираха всичко, което можеше да ги заплаши. Но и те капитулираха в 89-та минута. Тогава вездесъщият в този мач Александър Тунчев свали с глава една топка пред наказателното поле. Там беше Дани Кики, който от въздуха със слаб, но точен удар преодоля Макенджиев за 1:1.

Това се оказа и последната интересна ситуация в този мач. Берое събра 34 точки, на четири зад лидера Лудогорец. Локомотив Пловдив пък спря неприятната серия от загуби и се закрепи със своите 22 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички