Крушарски преговаря за дългове към двама


Крушарски преговаря за дългове към двама

941 0

Ръководството на "Локомотив" (Пд) вече започна да полага още по-сериозни усилия за уреждането на проблемите, свързани с дългове на клуба към бивши футболисти и други контрагенти, пише "7 дни спорт".

Вчера новият собственик на пловдивчани Христо Крушарски и новият председател на съвета на директорите Румен Руйчев са преговаряли с адвокат, представляващ интересите на бившите играчи на "черно-белите" Станислав Маламов и Георги Стефанов, както и тези на третодивизионния ФК "Раковски 2011".

Дори адв. Михаил Михайлов, който се грижи за правата на двамата играчи, бе забелязан на Лаута вчера по време на учебната игра. Както още през март първи разкрихме, че Смърфовете висят с общо между 12-14 хиляди към трите контрагента. 2000 лв. от тази сума са дълг към ФК "Раковски 2011", който представлява неизплатени средства по трансфера на Станислав Маламов на Лаута преди вече почти четири години. Останалата сума е натрупана от три неполучени заплати от страна на Маламов и четири на Стефанов.

По непотвърдена информация Христо Крушарски е напът да постигне споразумение по тези казуси. Не е изключено все пак да се наложи чакащите парите си да приемат да направят някои отстъпки от сумите, за които претендират.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички