Христо Крушарски обяви: Локомотив Пловдив ще има нов собственик!


Христо Крушарски обяви: Локомотив Пловдив ще има нов собственик!
Снимка: Lap.bg

4713 0

В пловдивския гранд Локомотив продължава да бъде горещо в последните дни!

След като стана ясно, че Георги Иванов - Гонзо ще напусне поста на спортен директор при "смърфовете", сега босът Христо Крушарски обяви, че тимът ще има и нов собственик, който ще поеме 50% от издръжката на отбора:

"Имам вече финансов партньор, който влиза 50-50 с мен. От миналата седмица вече имам партньор, за който ще разберете скоро. Тази година ще нулираме разходите за Локомотив. Преди време започнах да говоря, че ще започна да печеля. Миналата година имах под 2 милиона разходи, а тази година разходите ще са нулеви. Много хора не вярват в това", разкри Крушарски пред "Диема" и добави, че предстоят много промени в клуба:

"Бюджетът на Локомотив е 4.5 милиона лева. Нашият бюджет не скача драстично. Ще управляваме заедно с новия човек. От миналата седмица вече сме партньори. Обновихме управителния съвет, той има двама човека в него. Ще има много промени. Ние не сме толкова богати, че да пилеем. Ще намаляваме разходите и ще увеличаваме приходите".

Христо Крушарски заяви също, че на този етап няма да има нов спортен директор в Локомотив и старши треньорът Александър Тунчев ще изпълнява две роли: "След Гонзо спортен директор няма да има. Ще търсим мениджър, засега Тунчев ще изпълнява тази роля".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички