Михаил Касабов се чуди: Не може да разбере защо от Изпълкома на БФС са му обърнали гръб


Михаил Касабов се чуди: Не може да разбере защо от Изпълкома на БФС са му обърнали гръб
Снимка: LAP.bg

2054 0

Михаил Касабов, който бе официално вписан като президент на БФС говори пред колегите от "Дарик" и "dsport", след като в днешния ден (23 януари) стана ясно, че четирима негови колеги от Изпълкома - Емил Костадинов, Румян Вълков, Димитър Георгиев и Йордан Лечков са подали жалби в Софийския градски съд срещу вписването му в Търговския регистър.

Касабов е учуден от решението на Изпълкома

"Странна ми е тази метаморфоза на колегите ми от 27 ноември до днес, но този петък на заседанието на Изпълкома ще ги попитам за мотивите им, за да мога да оправя грешките си, които според тях съм направил, и да получа отново тяхното доверие. Ще искам да коригирам това, от което те са недоволни, за да спечеля отново доверието, което те ми оказаха на 27 ноември. Тогава получих единодушна подкрепа, всички бяха твърдо за мен, а сега Емил Костадинов, Румян Вълков, Димитър Георгиев и Йордан Лечков искат моето невписване в Търговския регистър като временно изпълняващ длъжността президент на БФС", разкри Касабов.

Още: БФС отново вбеси и заляха призиви за нов протест: Тези горе стоят горе и ни се смеят

 Михаил Касабов е изненадан от решенията на Изпълкома на БФС

"Целта ми е да разбера какво ги е накарало да променят позицията си. Откакто четиримата ми колеги подадоха жалби в Софийския градски съд срещу моето вписване, съм разговарял само с Емил Костадинов днес и с него се разбрахме. С другите обаче не съм имал комуникация. Нещо повече, нито един от четиримата не ми беше казал предварително, че ще подаде жалба, което ме учудва. Вчера дори се видях с Емил Костадинов и с Румян Вълков и никой нищо не ми каза".

"В петък ще искам мнението на всички и да ми обяснят причините. Потвърждавам, че ще има заседание на Изпълкома този петък, което е насрочено от Борислав Михайлов още преди седмица", допълни още той.

Борислав Михайлов вече НЕ Е президент на Българския футболен съюз, но има едно голямо НО

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички