Колоритен Христо Крушарски: Подготвям една ракета "Обединител" за българския футбол


Колоритен Христо Крушарски: Подготвям една ракета "Обединител" за българския футбол
Снимка: Lap.bg

2344 0

Босът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски даде интервю пред "Мач Телеграф", в което коментира вчерашните събития в родния футбол и по-конкретно - тези от НДК, където бе проведен своебразен конгрес на БФС:

"Промяната в българския футбол зависи от тези, които си влагаме парите в него. Ако аз и моите колеги си подредим нещата, ще започне да се случва това, което искаме", каза той в началото и добави:

"Нито Батето, нито Боби Михайлов, а камо ли пък Бербатов могат да направят нещо, за да се стигне до решителна промяна. Тя ще се случи освен всичко друго с обединение, а не с разединение".

Последва и изказване в типичния за него стил: "На фона на случващото се в света мога да кажа, че аз подготвям една ракета "Обединител" за българския футбол. Нека летят само ракети като моите, които вършат добро за хората".

Христо Крушарски бе запитан и защо не се появява по-често на мачове на "смърфовете":

"Имам работа за вършене и задачи за решаване. Аз се боря за подобряване на климата. Трябва за осигурим на футболистите по-добро време, да им бъде по-топличко, да не ги вали, терените да са хубави. Оплакваха се и от подготовката, затова сега съм им поръчал и килими. В Чипровци ги правят".

Вижте още: Как Александър Тунчев обясни шокиращата загуба от Арда Кърджали?!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички