Камбуров: Реферът не ни свири чиста дузпа, защото е от Пловдив


Камбуров: Реферът не ни свири чиста дузпа, защото е от Пловдив

905 0

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров бе изключително щастлив от победата над "Ботев" (Пловдив) в осминафиналния мач между двата тима в турнира за купата на България. Успехът класира "смърфовете" на четвъртфинал в надпреварата.

"Не мога да си наредя мислите, толкова съм щастлив. Скоро не се бе случвало да бием в дербито. Не бива в "Ботев" да се оправдават с напрежението, при нас е така от 1 година, не само на тях им е трудно. Успяхме, защото се борихме докрай", коментира нападателят пред "Диема" след края на мача.

Той възнегодува срещу назначението на пловдивския рефер Георги Кабаков за дербито. Той изтъкна, че съдията е подминал чиста дузпа за "черно-белите" при играта с ръка на Йордан Христов.

"Не трябва да се слагат пловдивски рефер на това дерби, той си кара за 0:0. Чиста дузпа, ще му счупи часовника, а той не я свири. Страх го е човекът, че феновете на загубилия тим ще го срещнат утре из Пловдив", обясни ветеранът.

"Целта ни остава оцеляване в "А" група. Купа, цели - това е фантастика. Този мач и контрола да беше, трябва да го играеш със сърце и душа", завърши Камбуров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички