Илиан Илиев пожела национал на Берое, Крушарски му го обеща


Илиан Илиев пожела национал на Берое, Крушарски му го обеща

1124 0

Треньорът на Локомотив (Пд) Илиан Илиев е поставил на първо място в списъка си за селекция през лятото вратарят на Берое Благой Макенджиев. По информация на "Меридиан Мач" той дори е получил уверение от собственика Христо Крушарски, че финансовите претенции на проектонационала ще бъдат удовлетворени.

От "Лаута" са разглеждали опцията да вземат и Илко Пиргов, но с изявите си под рамката на Берое в полуфиналите за Купата срещу ЦСКА той ги е разочаровал.

Ако приеме условията на Локо, Макенджиев със сигурност ще бъде първа опция за новия сезон, в който „смърфовете" се очаква да преследват класиране за евротурнирите.

Титуляр за „черно-белите" през този сезон е мароканецът Ясин Ел Харуби, но през пролетта и той е колеблив. Към него обаче продължава да има интерес от чужбина и не е изключено да се стигне и до трансфер.

Договорът на Александър Витанов, който пази в дербито с Ботев, изтича през лятото и вероятно няма да бъде подновен, а третият страж Кристиян Кацарев сам е изявил желание да си тръгне и да отиде в клуб, където ще може да играе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички