Берое даде заявка за върха още през миналия сезон, обяви Макенджиев


Берое даде заявка за върха още през миналия сезон, обяви Макенджиев

1010 0

Вратарят на Берое Благой Макенджиев сподели, че добрият колектив е в основата на успешните игри на тима, цитиран от "Тема спорт".

В момента Берое са на трета позиция в „А“ група - изостават само на две точки от Левски и Лудогорец, а могат да достигнат и до полуфинал за купата.

"Добрите ни взаимоотношения извън терена изграждат качеството на боеспособния ни колектив. Всичко е съвкупност от усилията не само на футболистите, но и на треньорския щаб и персонала, отговорен за имиджа на клуба", каза той пред nbp.bg.

"Ние дадохме своята заявка за атака на върха още през миналия сезон, когато многократно доказахме, че способностите ни са напълно изравнени с лидерите в шампионата. Сега трябва да надградим още малко, за да се задържим в челото на класирането. Притежаваме добри играчи за всеки пост, но в нашия клуб на почит е отборната игра. Затова, ако победим, печелим всички, ако загубим, всички сме виновни. Няма лесни мачове, не правим разлика срещу кой играем", каза стражът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички