Христо Крушарски заподозря конспирация срещу Локомотив (Пловдив) и заплаши, че ще остави клуба


Христо Крушарски заподозря конспирация срещу Локомотив (Пловдив) и заплаши, че ще остави клуба
Снимка: LAP.BG

2157 0

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски заподозря сериозна конспирация в българския футбол срещу това неговият отбор да се класира на 2-ро място в Първа лига. Той дори заплаши, че ако това не се промени може да остави клуба.

"Искат несправедливо да ни вземат второто място. Аз с моите скромни възможности съм направил едно отборче, което се бори за второто място. Ще му подаря всичките медали на Неделчо. Ако той не се появи, ще му ги занеса всичките. Той е човекът, който взима крайните решения. Той ни е сложил веднага на трето място. Това убива феърплея и желанието на всеки един човек" - започна Крушарски пред "Дарик", вероятно визирайки Неделчо Михайлов - председател на СТК към БФС.

"Заслужаваме си второто място. Кой отбор в момента играе постоянен и хубав футбол? Кой? Най-бедният отбор - Локомотив Пловдив. Момчетата са го заслужили. През цялото това време се говори за Локомотив, а сега се говори за трето място. Нека нареждаме класирането от сега за следващия сезон. Защо да играем изобщо?

Естествено, че може да се откажа от Локомотив (Пловдив). След шест години феърплей. Аз си мълча. И за съдиите. Да съм обидил някой? Не съм. Такъв шамар. Нямам думи за това нещо. Предполагам, че има наши и ваши. Като няма свободни дати, да се мери с един аршин за всички. Да се прекрати първенството, а не да се правят такива щуротии. Кой казва това, че няма как да се отложат. Ако трябва, ще изиграем мачовете и на 30 май. Какъв е проблемът. Ние ако ги изиграем тези четири мача, които ни остават, и ги спечелим, отиваме почти наравно с Лудогорец. Това може да ме накара да оставя нещата и да ги съсипя" - допълни още той.

Колкото до Борислав Михайлов и оттеглянето на оставката му, Крушарски сподели: "Боби ми е приятел. Аз го подкрепих. Винаги съм казвал, че Боби Михайлов трябва да остане. Винаги съм го споменавал. Така навремето изритаха Батето и го предадоха".

А как феновете на пловдивските Локомотив и Ботев се обединиха срещу Борислав Михайлов?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички