Феновете се обединиха срещу Боби Михайлов и поискаха радикални промени в БФС


Феновете се обединиха срещу Боби Михайлов и поискаха радикални промени в БФС
Снимка: БГНЕС

2823 0

Феновете на пловдивските Локомотив и Ботев се обединиха срещу ръководството на БФС и оттеглилия оставката си президент Борислав Михайлов. Привържениците на двата клуба публикуваха свои декларации, в които зоват за радикални промени в родния футбол.

"Смятаме, че създалата се ситуация с начина по който Борислав Михайлов опита да се самоназначи отново за президент на централата, е крайно неприемлива и за пореден път доказваща липсата на професионално отношение към българския футбол", пишат феновете на Ботев. Ботевистите подкрепят идеята за извънреден конгрес на БФС, за да не бъде управлявана централата от Михайлов.

Фенклубът на "смърфовете" също негодува от решенията на централата, като отлагането на мача им с ЦСКА 1948. Според привържениците на Локомотив завръщането на Борислав Михайлов е "неприемлива, срамна и позорна, лишена от всякакъв морал постъпка".

Двата пловдивски отбора поискаха и среща с Димитър Бербатов, който обяви своята кандидатура за президент на БФС. По време на двубоя с Ботев феновете на Черно море също призоваха за промяна. Още на 28 април феновете на ЦСКА от Трибуна Сектор Г осъдиха оттеглянето на оставката на Михайлов.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички