Христо Крушарски с интересен коментар за съдиите преди дербито с ЦСКА


Христо Крушарски с интересен коментар за съдиите преди дербито с ЦСКА
Снимка: LAP.BG

887 0

Собственикът на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, използва доста интересен език, за да подсети българските съдии, че е време да си вършат работата. Думите му идват часове преди мача срещу ЦСКА на "Българска армия" и в разгара на един от големите скандали у нас с обвиненията срещу Никола Попов от страна на ЦСКА 1948, както и към шефа на съдийската комисия. 

"Спокоен съм, няма какво да ме напряга преди този мач. А и преди всеки друг. Доказали сме какво можем и искам да го покажем. Със съдиите не се занимавам, знаете много добре", сподели Крушарски в интервю за "Мач Телеграф". 

"Крайно време е обаче да се вземат в ръце и да си вършат работата. Съдията трябва да си гледа работата. Една-две грешки не са проблем, всеки ги прави. Личи обаче, когато някой ми е излязъл само да крепи плото да не го духне ветъро, както казваме в Говедарци. Тогава не е добре и няма да си траем", добави още босът на "смърфовете". 

Дербито между пловдивчани и столичани е в събота привечер, а преди срещата Александър Тунчев обяви какво е нужно на Локомотив Пловдив, за да спечели срещу ЦСКА (вижте интервюто му в линка)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички