Христо Крушарски посочи колко пари не му достигат за Локомотив (Пловдив)


Христо Крушарски посочи колко пари не му достигат за Локомотив (Пловдив)
Снимка: Lap.bg

1397 0

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски говори на специална пресконференция по повод нов спонсор в клуба. Той разкри колко не му достигат при издръжката на "смърфовете", но и обеща, че клубът може "да диша спокойно през следващите 50 години".

"Искам да благодаря на новия ни спонсор. Това е една помощ за Локомотив, която ще позволи доизграждането на започнатото преди 6 години. Бях се зарекъл да не говоря, но този път правя компромис. Ситуацията в целия свят е шокираща, но това не ни плаши. Локомотив има шест години проблеми, но си ги оправяме сами. За неудоволствие на ваши колеги Локомотив скоро ще си покаже главата над водата.

Стига сте питали едно и също. Проблемите не са само за Христо Крушарски. Финансовите проблеми тепърва предстоят и ще стават по-големи. От това, че човек не може да пътува, губи пари. Ние сме железобетонна стена и си вярваме един на друг. Досега нито аз съм излъгал някого, нито мен са ме излъгали. До края на тази година сме осигурени с тази помощ. На нас вече недостигът ни е много малък. 500 000 не ми достигаха на година. Сега няма да ми достигат 200 000. Имахме разговори с нови хора около мен. Бизнесът с метеорологията ще бъде номер едно. Тепърва ще започват да ме търсят. Локомотив може да диша спокойно през следващите 50 години" - заяви Крушарски.

А преди време Крушарски бе признал, че Локомотив (Пловдив) му дължи пари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички