Александър Тунчев посочи какво е нужно на Локомотив (Пловдив), за да победи ЦСКА


Александър Тунчев посочи какво е нужно на Локомотив (Пловдив), за да победи ЦСКА
Снимка: Официален сайт на Локомотив (Пловдив)

1557 0

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев говори преди дербито на кръга от родната Първа лига, в което неговият тим се изправя срещу ЦСКА, който е ръководен от бившия наставник на Локомотив Бруно Акрапович. Тунчев сподели, че отборът му трябва да е концентриран и агресивен, за да постигне нещо срещу "армейците".

"Предстои мач между Локомотив Пловдив и ЦСКА. Бруно беше старши треньор на Локомотив, а аз бях негов помощник, но не мисля, че трябва да съпоставяме треньорите на двата отбора. Определено трябва да изглеждаме така, както срещу Лудогорец. Ако искаме да постигнем някакъв успех, отборът трябва да бъде концентриран и агресивен. Отборите на Бруно Акрапович изповядват агресивен футбол. Надявам се, че нашият отбор ще изглежда по същия начин и ще отговори на агресията" - започна Тунчев пред "dsport".

"Има много мачове до края на първенството. Успех ще ни даде голямо самочувствие. Нещо, което върви не би трябвало да се променя. Не мисля, че трябва да правим промени. Ако правим промени, ще ни трябват и други изпълнители. Не мисля, че на този етап трябва да се правят големи промени. При 3-5-2 може би има по-голяма стабилност в защита, а в същото време имаме двама нападатели в атака. Може би заради това повече треньори прибягват към тази система. Всеки има различни виждания за играта и всеки треньор има своя философия. На нас това ни носи успех" - сподели още той.

А защо за Лудогорец е по-лесно срещу ЦСКА и Локомотив (Пловдив) според Дамбраускас?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички