Христо Крушарски реши: Глоби и наказания в Локомотив след поражението от Ботев


Христо Крушарски реши: Глоби и наказания в Локомотив след поражението от Ботев
Снимка: Оф. сайт на Локомотив (Пд)

1102 0

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски разпореди двуседмичен лагер като наказателна мярка за слабото представяне на отбора през последните седмици. Освен това на футболистите ще бъдат наложени финансови санкции, информира bTV.

В неделя "смърфовете" допуснаха тежка загуба с 0:3 в дербито с Ботев. Това беше трето поредно поражение и четвърто в последните пет мача.

"Не обичам думата глоба, но явно българинът, ако не му бръкнеш в джоба, не се оправя лесно. На този етап не смятам да гоня никого, но ако някой е решил да си тръгне, няма да го спирам", каза Крушарски.

В петък Локомотив посреща новака Септември в първия мач от 11-ия кръг на Първа лига. След това отборът заминава на 14-дневен лагер на базата в Говедарица. "Това ще бъде част от санкцията. Нека играчите се замислят и се подготвят на спокойствие", допълни Крушарски.

Бизнесменът твърди, че не е в конфликт с привържениците, които изразиха остро недоволство след загубата от градския съперник. Той допълни, че много добре разбира болката им.

"Искам да подчертая, че аз нямам проблеми с феновете и да се спре да са спекулира с тях. След загубата ни от Ботев бях до късно на нашия стадион в парк "Лаута". Имаше полицай на входа, но атаки и закани от страна на фенове нямаше. Аз не видях такива действия", обясни Крушарски.

Междувременно в клуба очакват двама нови футболист във вторник. По думите на собственика това са "българин и чужденец, като единият от тях е много класен изпълнител". Имената им ще бъдат обявени след пристигането им в Пловдив.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички