Христо Крушарски посочи при какво условие ще се кандидатира за БФС


Христо Крушарски посочи при какво условие ще се кандидатира за БФС
Снимка: LAP.BG

1158 0

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски коментира при какви условия би се кандидатирал за президент на БФС. Припомняме, че по-рано се появи информация, че Спортист Своге ге издигне именно него за такъв, но впоследствие втородивизионният тим отрече това.

"Благодаря на хората от Своге. Очевидно са оценили това, което съм направил и правя за Локомотив за шестте години, откакто съм в играта. Ще се кандидатирам, ако има силна конкуренция. Ако няма, никакъв смисъл не виждам. Кандидатурата от отбора на Своге е оценка за моята работа. Аз им благодаря. Те отдавна коментират тази тема. Ще видя" - започна той пред "Марица".

"Първо трябва да си оправя Локомотива, после ще видя каква ми е конкуренцията и тогава ще реша. Виждате какво става в Локомотив с ред и порядък. На БФС му трябва ред и порядък, а не само приказки - онзи какво направи, този какво бил направил. Третият сега щял да стартира след осем години работа в Изпълкома. Досега къде бяха? Спаха дълбок зимен сън и чакаха някой да им каже какво да направят. Нещата се решават с рязък удар. Гол не става с леко шутче, а със силен удар" - допълни още той.

А как точно от Спортист Своге коментираха слуховете за кандидатурата на Крушарски?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички