От Спортист Своге коментираха слуховете за кандидатурата на Христо Крушарски


От Спортист Своге коментираха слуховете за кандидатурата на Христо Крушарски
Снимка: Оф. сайт на Локомотив (Пд)

1301 0

От Спортист (Своге) публикуаха официална позиция относно слуховете, че клубът ще издигне Христо Крушарски за президент на Българския футболен съюз. Спортист заявява, че в момента клубът е фокусиран единствено върху представянето си във Втора лига до края на сезона и не е обмислял да издига кандидатура на президент на БФС.

Ето и пълният текст на позицията:

"До футболната общественост,

Ръководството на Спортист Своге с изненада прочете публикации в медиите, в които името на клуба е замесено в издигането на г-н Христо Крушарски за президент на БФС.

Искаме категорично да заявим, че ръководството на клуба никога не е обсъждало подобен вариант свързан с издигането кандидатурата на г-н Крушарски или някоя друга личност за президент на БФС. Появилите се информации са явни спекулации и манипулации, които явно имат някаква скрита цел. Нямаме ни най-малка представа кой и защо пуска подобни слухове и замесва нашия клуб в неща, в които той няма нищо общо.

Ние, както вероятно и останалите футболни клубове в България, следим всички информации свързани с предстоящия конгрес на БФС и като редовен член на футболната централа ще вземем решение кого от кандидати да подкрепим, когато се стигне до избор.

Към този момент Спортист Своге се е съсредоточил единствено и само към представянето на отбора на футболния терен в мачовете от Втора лига и така ще бъде в следващите два месеца до края на първенството".

Повече относно възможната кандидатура на Крушарски тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички