Георги Иванов - Гонзо е против смяната на формата на Първа лига


Георги Иванов - Гонзо е против смяната на формата на Първа лига
Снимка: LAP.BG

1357 0

Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов заяви, че е против промяната на формата в първенството. Според Иванов новият регламент би намалил конкуренцията и нивото няма как да се вдигне и има риск много отбори да не завършат сезона.

"Категорично против сме и съм заявил това на хората, които организират тази анкета. Ако толкова държат по служебен начин да спасят от изпадане някои отбори, то просто да решат това, но да не пипат формата на първенството. Ще направят още по-голяма бъркотия", заяви Гонзо.

"Според мен настоящият формат е добър и първенството е интересно. Виждате, че всеки скача на всеки, защото има за какво да играе. Представяте ли си какво ще стане, ако се приеме А група с 16 отбора? Няколко тима ще си оспорват титлата и евроквотите, няколко отбора ще се борят да не изпаднат и 7-8 отбора ще играят за здраве. Не ми се мисли какво може да им дойде на ума в безсмислени мачове. Дано хората в Изпълкома на БФС не прибързат с необмислено решение, защото това може още повече да забатачи футбола ни", добави бившият нападател.

А на какъв пост може да застане Христо Крушарски, вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички