Христо Крушарски сподели, че Локомотив (Пловдив) му дължи пари и как възнамерява да си ги вземе


Христо Крушарски сподели, че Локомотив (Пловдив) му дължи пари и как възнамерява да си ги вземе
Снимка: Оф. сайт на Локомотив (Пд)

1777 0

Собственикът на носителя на Купата и на Суперкупата на България Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски, направи любопитно изказване, че "смърфовете" дължат пари само и единствено на него. Освен това, той посочи как възнамерява да си ги възвърне. Крушарски коментира и ситуацията със стадиона.

"Целта на спорта е да увлича хората, да ги възпитава и изгражда. Няма да спра да помагам на Локомотив. Дори и да не съм толкова силен финансово. Локомотив върви по своя път - плаща си редовно задълженията към държавата. Надявам се тази година това бреме от няколко милиона да го няма. Локомотив дължи пари единствено на Христо Крушарски. Тези пари ще ги превърна в акции и няма да има задължения" - обясни той.

"В момента върви проектирането на стадион "Локомотив". Оказа се, че стадионът трябва да е малко по на север, за да не свети слънцето в очите на вратаря. Сега се чудим как да изместим терена, правят се замервания, пита се ФИФА, УЕФА, за да можем да имаме стадион, който да отговаря на техните изисквания. Предполагам, че тази година трибуните "Бесика" и "Спортклуб" ще се изградят" - сподели още собственикът.

А как Крушарски коментира евентуално завръщане на Бруно Акрапович в Локо (Пд)?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички