Бруно Акрапович за реакциите от Локомотив (Пловдив): Мислех, че ще ме уважават, не го очаквах


Бруно Акрапович за реакциите от Локомотив (Пловдив): Мислех, че ще ме уважават, не го очаквах
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1134 0

Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович за пореден път бе запитан да коментира темата с напускането си на Локомотив (Пловдив), за да се присъедини към "армейците". Босненецът призна, че е очаквал да получи уважение, а не подобни реакции от лагера на "смърфовете".

"Не бях готов за реакциите след напускането на Локомотив, но в живота е така. Няма как да си готов за нещо, което не мислиш, че ще се случи. Мислих, че преди всичко хората ще уважават това, което съм направил. Много хора още ми пишат и ми пожелават всичко най-добро, не е толкова негативно, както всички мислят. Има и такива, които са неблагодарни и искат да има напрежение. 

Мога само да обещая, че играчите ще искат същото, което и феновете. Всички ще се раздават на 100%. Който не се раздава, ще има проблеми с мен. Така искам да работят момчетата, този сигнал да отиде към феновете. Надявам се скоро да се върнат по трибуните, за да станем още по-силни" - сподели Акрапович пред "Нова".

А как Бруно Акрапович се е научил да дриблира и бяга, за да не го бият?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички