Христо Крушарски: Лудогорец може да си позволи Роналдо и Меси, срещу тях не се скача


Христо Крушарски: Лудогорец може да си позволи Роналдо и Меси, срещу тях не се скача
Снимка: Оф. сайт на Локомотив (Пд)

1186 0

В Локомотив (Пловдив) са отпразнували елиминирането на Левски на полуфинала за Купата с кратък купон. Това разкри лично собственикът на клуба Христо Крушарски, след като тимът му е на втори пореден финал за Купата на България след 0:0 на реванша в София и 2:0 от първия двубой.

"Не трябва много да се хвалим, защото на нашите момчета бързо им никнат крила и започват да летят. И все пак това е добро постижение - втори пореден финал. Мога спокойно да кажа, че за тези 5 години успях да постигна нещо. Взел съм мерки играчите да не летят. Треньорът също не им пуска аванта. След мача им разреши купон за един час, но сутринта ги събра на тренировка в 7 часа", заяви Крушарски пред "Труд".

Бизнесменът призна, че загуба във финала на 1 юли може да е болезнена, но подчерта, че отборът му заслужава отличието. "Горчивината, ако не спечелим, ще е голяма, но аз мисля, че втори тото шанс ще е щастлив за нас. Сега заслужаваме повече трофея. Миналата година някои казваха, че сме имали късмет, но сега ще е извоювано. Радостното е, че всички са здрави. Виждате как окапват в Германия, но явно нашите са по-подготвени".

Въпреки отличния сезон и солидното представяне в Първа лига, Крушарски остава реалист. "Титлата е твърде далече от нас. Преди 3-4 години при мен дойде един сърбин с програма, ако искаме да гоним първото място. Титла се печели с пари, а ние не разполагаме с такъв бюджет. Другите трябва да намалят сериозно финансовите си възможности, за да се мерим с тях. Лудогорец може да си позволи Роналдо и Меси, срещу тях не се скача...".

А какво заяви Бруно Акрапович след класирането на финала и смята ли Локо Пд за фаворит - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички