Христо Крушарски: Аз и Бруно Акрапович знаем истината, дано си е взел поука


Христо Крушарски: Аз и Бруно Акрапович знаем истината, дано си е взел поука
Снимка: Оф. сайт на Локомотив (Пд)

5732 0

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски даде интервю за "Plovdiv24.bg", в което коментира теми свързани с уволнението на Бруно Акрапович от ЦСКА, финансовата криза в Локомотив, базата в "Тракия", стадиона в Лаута и националния отбор на България:

За уволнението на Акрапович: Човек, когато е долу, не трябва да го натискаш. Той и аз знаем истината и какво сме си казали. Дано си извади поука.

За финансовата криза в Локомотив: Имало е и по-тежки случаи в клуба. След като играят момчетата, виждат ме всеки ден на Лаута, не съм се скрил. Ще се оправят нещата. Просто се закучиха нещата с тая пандемия. Не мога да намеря материали за работата ми, не мога да изнеса стоката. Проблемите са от международен характер. Но до края на май момчетата ще са на нула, ще играят в Лига Европа, ще изкарат някой лев, а и аз ще забогатея покрай тях.

За базата в ЖР "Тракия": Днес или утре идват булдозерите, за да подравняват. Трябва да отидат към 1300 камиона насип. Както съм казал, до месец септември двата терена ще са готови.

За стадион "Локомотив": Въпрос на техническо време е да се изчистят нещата между община и проектанти и да почне да се строи. През април или в началото на май ще може да почне да се строи. Щом има пари, всичко става.

За лиценза на клуба: Лицензът е шест! Имаме си споразумение с данъчните, плащаме си. Остана главницата от 187 000 лева. Както и да върви кампанията на феновете, това е похвално. Показва, че ние сме едно семейство, една фамилия.

За националния отбор: Четирима наши футболисти са там. Кога друг път Локомотив е имал толкова много национали? Ако четиримата бяха играли вчера, можеше да стане по-друг мач. На Ясен, който е пловдивчанин, бих му препоръчал: Тури ги и четиримата и ще видиш какъв мач ще направят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички