Легенда въодушеви хиляди фенове: Мечтата за "черно-бял храм" ще се сбъдне


Легенда въодушеви хиляди фенове: Мечтата за "черно-бял храм" ще се сбъдне

1226 0

Поредна среща за стадионите в Пловдив се проведе днес, след като кметът Здравко Димитров направи инспекция на двете водещи съоръжения "под тепетата" - "Христо Ботев" и "Локомотив".

В парк "Лаута" Димитров бе посрещнат от отговорника за строежа от страна на Община Пловдив Костадин Язов и една от големите футболни легенди на града - Христо Бонев.

Именно и бившият футболист направи специално изявление, с което успокои хилядите запалянковци на клуба около реновирането на стадион "Локомотив":

"Искам да благодаря на управителя на фирмата-изпълнител Живко Желев, на Костадин Язов и на усилията на Община Пловдив, защото благодарение на всички вас и на усилията ви, нашият отбор в най-скоро време ще има модерен стадион и мечтата на поколения "локомотивци" – да имат истински "черно-бял храм", ще се сбъдне".

Междувременно кметът разгледа строящата се трибуна "Юг", която ще бъде за гостуващи фенове, а под нея ще бъдат разположени съблекалните, съдийските стаи и сервизните помещения. Той инспектира и започващия строеж на трибуна "Спортклуб", където вече е налят бетонния фундамент.

Вижте по пример на ЦСКА какъв футболист дойде на проби в Локомотив Пловдив!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички