ЦСКА - Локомотив Пд по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка от Първа лига?


ЦСКА - Локомотив Пд по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка от Първа лига?
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3531 0

ЦСКА посреща Локомотив Пловдив в един от заключителните мачове в Първа лига. "Червените" се борят с Лудогорец за първото място, като разградчани в момента водят с 1 точка. Срещата е от 21 часа на стадион "Българска армия".

Отборът на Саша Илич трябва да е безгрешен в оставащите три двубоя, както и да се надяват на грешка от страна на Лудогорец. "Червените" ще играят пред публика на стадион „Българска армия“ за първи път от един месец. За последно се радваха на подкрепата на феновете си у дома при загубата с 0:1 от Лудогорец на 30 април. Двубоя ЦСКА - Локомотив Пд може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Преди сблъсъка в Разград, завършил 2:2, ЦСКА записа успехи над Хебър и Ботев Врац, както и над Черно море в Пазарджик.  "Червените" ще трябва да се борят и срещу статистиката, тъй като Локо Пд е сред най-неприятните им съперници. Последната им победа над "черно-белите" на "Армията" дойде преди близо 5 години – 2:0 на 22 юли 2018, а след това дойдоха резултати 1:1, 0:0, 1:3 и 1:1.

Локомотив Пловдив по всяка вероятност отново няма да може да разчита на вратаря, който Томаш наложи във времето - Динко Хоркаш. Причината е, че той продължава да се възстановява от контузия. Все пак има и малка вероятност да застане под рамката на вратата, въпреки че в последните двубои пазеше Илко Пиргов.

Притеснения обаче изпитва и Саша Илич поради контузии, след като Галин Минков и Жеферсон се възстановяват от известно време, Назон се нарани преди дербито с Лудогорец, а Браян Морено - по време на него. В лазарета е и Брадли де Нойер, който ще се възстановява поне до края на календарната година след контузия при символичното домакинство на Черно море. Днешният сблъсък може да наблюдавате пряко по Диема спорт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички