Христо Бонев: Локо (Пд) трябва да бъде даван за пример


Христо Бонев: Локо (Пд) трябва да бъде даван за пример

1135 0

Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев коментира темата с черното тото в България. Зума защити клуба и Мартин Камбуров, който бе един от играчите, които даваха показания в полицията.

"Името на нашия Локомотив отново бе забъркано в спекулации и нечисти игри. И то без никакви основания и доказателства. В продължение на два дни знайни и незнайни герои се упражняваха върху безпочвени теории на конспирацията, в които бе намесено името на любимия ни клуб. Искам най-отговорно да заявя, че Локомотив Пловдив трябва да бъде даван за пример от ФИФА и УЕФА в борбата за чистота на футбола. Лично аз не зная друг клуб, чиито привърженици въстанаха и доведоха до успешен край борбата си да изчистят името на отбора от съмнения за участие в уговорени мачове. Вместо похвали, срещу нас отново се опитват да сипят нечистотии," заяви Бонев пред официалния сайт на клуба.

"Специално искам да обърна внимание на Мартин Камбуров, чието име бе най-споменавано тези дни и то в лоша светлина. Мартин е за пример като футболист и като човек. Боли ме за него, защото миналия сезон той най-открито застана зад името Локомотив и обяви, че напуска, докато на "Лаута" е предишното ръководство. Когато дойде новото ръководство, Мартин спази обещанието и се върна като отказа тройно по-голяма заплата в ЦСКА. Сигурен съм, че Камбуров ще бъде за пример на бъдещите поколения локомотивци. Не само с головете си, а най-вече с поведението си Мартин вече се нареди до най-големите в историята на нашия клуб," каза още Христо Бонев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички