Пашев: Камбуров е лицето на отбора, задържането му ще повлияе


Пашев: Камбуров е лицето на отбора, задържането му ще повлияе
Снимка: lokomotivpd.com

1291 0

"Задържането на Мартин Камбуров ще повлияе на отбора, защото той е лицето на Локо (Пловдив)", заяви помощник-треньорът на тима Петър Пашев.

Пашев даде пресконференция пред мача с Локомотив (София), но нямаше как да се подмине и темата със задържаните играчи, сред които е и капитана на Локо (Пловдив).

"Предстои ни последен мач от първенството тази година. В отбора има настроение, но след вчерашната случка всеки започва да си задава въпроса какво се случва. Това обаче не касае нашата тренировка. Тя зависи от времето, но ние успяхме да съчетаем нещата. Направихме всичко възможно да подготвим момчетата за мача с Локо София и да завършим годината с победа", коментира той.

Пашев сподели, че не знае дали нападателят ще вземе участие в предстоящото дерби.

"Лично аз не съм правил опит да се свържа с Камбуров. И при положение, че е задържан не знам дали ще участва в мача. Това ще повлияе на отбора, защото той е лицето на Локомотив. Няма да коментирам ситуацията, не сме имали представа, че се готви подобна акция. Тези въпроси са към СДВР, МВР и ДАНС", каза Пашев. /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички