Гредите попречиха на ЦСКА 1948 и Локомотив Пловдив да излъчат победител - Томаш няма победа цял месец (ВИДЕО)


Гредите попречиха на ЦСКА 1948 и Локомотив Пловдив да излъчат победител - Томаш няма победа цял месец (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

1349 0

ЦСКА 1948 и Локомотив Пловдив не успяха да се победят в четвъртък вечер по време на двубоите от 15-ия кръг в Първа лига. В Бистрица срещата завърши 1:1 след попаденията на Русев (15') и на Джовани от дузпа в последната минута от първата част. 

Интригата между възпитаниците на Панайотов и Томаш бе до самия край, а положенията не липсваха. Домакините нацелиха веднъж страничния стълб, а гостите - два пъти, включително и в заключителните минути. 

Стигна се и до червени картони в последните секунди след спречкване - Лясков бе изгонен с втори жълт, а Елитон директно. Последва и драма с ВАР, след като Ивайло Стоянов отсъди дузпа след нарушение на Хоркаш, но му бе даде знак от Драганов за грешно решение. 

Арбитърът преразгледа решението си и така не се стигна до интрига от бялата точка в добавеното време. За Локомотив проблемите продължават и след Бистрица, тъй като Лясков с червения си картон няма да бъде на разположение за дербито с Ботев Пловдив на трети ноември. 

"Черно-белите", които бяха водачи в класирането до началото на 15-ия кръг, не са побеждавали в Първа лига от месец и вече изостават от Черно море с точка. ЦСКА 1948 е седми след 13 изиграни двубоя. 

За последно Томаш постигна успех над Славия на 23-и септември с 2:0. Последваха ремита с Лудогорец и Черно море и поражения от ЦСКА и Берое. 

Следете актуалното класиране в Първа лига със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички