Безумие на ЦСКА 1948 - Локомотив Пловдив: Червени картони, сблъсъци и футболисти на земята (ВИДЕО)


Безумие на ЦСКА 1948 - Локомотив Пловдив: Червени картони, сблъсъци и футболисти на земята (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

2187 0

ЦСКА 1948 и Локомотив Пловдив си дадоха здрав сблъсък, който завърши без краен победител. Двата отбора приключиха при резултат 1:1. В самия край на срещата обаче се стигна до грозни сцени между съперниците.

Всичко започна, след като Ангел Лясков извърши нарушение, а след това попречи на домакините да подновят играта мигновено. За това сметка му потърси централният бранител на домакините, който го изблъска в гръб.

Впоследствие Антонио Вутов и Димитър Илиев първи притичаха около ситуацията, в която напрежението нарастваше с всяка секунда. Илиев бе най-близо до Елитон, който продължаваше да бъде афектиран от ситуацията.

В крайна смета защитникът посегна с глава към Димитър Илиев и контакт имаше, след което капитанът на "смърфовете" тръгна да пада, но бе хванат от съотборник и от Вутов. Илиев моментално се затича към арбитъра, за да поиска червен картон за съперниковия играч.

Докато това се случваше обаче и Вутов се озова на земята след лек контакт в ситуация, в която футболистът на Локомотив бе с гръб към него. В крайна сметка всичко приключи с втори жълт картон за Лясков и с директен червен за Елитон.

Вижте повече за самия мач и как гредите попречиха на ЦСКА 1948 и Локомотив Пловдив да се победят (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички