Георги Иванов - Гонзо получи ръководна позиция в Локомотив Пловдив


Георги Иванов - Гонзо получи ръководна позиция в Локомотив Пловдив
Снимка: БГНЕС

3450 0

Легендарният бивш нападател на Левски Георги Иванов - Гонзо е получил ръководен пост в Локомотив Пловдив. Той е новият спортно-технически директор на Локомотив Пловдив, като с президента Христо Крушарски са си стиснали ръцете по-рано днес и се очаква в следващите часове новината официално да бъде обявена.

Бившият голаджия вчера бе част от делегацията на "смърфовете" за мача със Страсбург от третия предварителен кръг на Лига Европа. Там носителят на Купата на България допусна минимална загуба с 0:1 и с общ резултат 0:2 отпадна от турнира.

Крушарски е търсил подходящия човек за тази позиция и се е спрял на Гонзо преди няколко дни. Поради тази причина Иванов е пътувал за Франция с Крушарски и след срещата двамата са се договорили.

Работата на Иванов ще е съвместна с тази на треньора Бруно Акрапович, както и с Чавдар Цветков, който е съветник по спортно-техническите въпроси на "Лаута".

За последно Георги Иванов бе мениджър в Черно море, където бе в ролята на директор и треньор до 2017 година.

Наскоро стана ясно, че тимът на Бруно Акрапович ще привлече още един нов играч, но за момента документация бави осъществяването на сделката. Повече по темата - тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички