Документация бави нов входящ трансфер в Локомотив Пловдив


Документация бави нов входящ трансфер в Локомотив Пловдив
Снимка: lokomotivpd.com

2141 0

От няколко дни сръбският защитник Михайло Милатунович тренира с тима на Локомотив Пловдив, като треньорът Бруно Акрапович е останал доволен от видяното. Специалистът е обявил пред ръководството на тима, че иска левият бранител да остане и се очаква скоро Милатунович официлано да бъде представен като играч на "черно-белите".

За момента обаче това не може да се случи, тъй като има документални проблеми. Защитникът има и унгарски паспорт, което дава надежда на тима, че играчът може да бъде привлечен без да заема място за играчи извън Европейския съюз, пише "Тема Спорт".

Именно с тези документи са се получили и забавянията. За момента носителят на Купата на България имат повече от разрешените трима играчи извън ЕС, което пък води до честото оставяне на бразилеца Уирис де Оливейра извън групата за мачовете на Локомотив.

Наскоро в Локомотив Пловдив пък се стигна до голям скандал, след като Стивън Езе бе пред трансфер в градския съперник Ботев. Какво каза играчът по тази тема може да видите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички