Документация бави нов входящ трансфер в Локомотив Пловдив

От няколко дни сръбският защитник Михайло Милатунович тренира с тима на Локомотив Пловдив, като треньорът Бруно Акрапович е останал доволен от видяното. Специалистът е обявил пред ръководството на тима, че иска левият бранител да остане и се очаква скоро Милатунович официлано да бъде представен като играч на "черно-белите".

За момента обаче това не може да се случи, тъй като има документални проблеми. Защитникът има и унгарски паспорт, което дава надежда на тима, че играчът може да бъде привлечен без да заема място за играчи извън Европейския съюз, пише "Тема Спорт".

Успял ли е български тим да продължи в Европа, след като е паднал у дома?

Българският евроучастник Локомотив (Пловдив) загуби първия мач срещу Страсбург в трети квалификационен кръг на Лига Европа с 0:1. Според историят...

Именно с тези документи са се получили и забавянията. За момента носителят на Купата на България имат повече от разрешените трима играчи извън ЕС, което пък води до честото оставяне на бразилеца Уирис де Оливейра извън групата за мачовете на Локомотив.

Наскоро в Локомотив Пловдив пък се стигна до голям скандал, след като Стивън Езе бе пред трансфер в градския съперник Ботев. Какво каза играчът по тази тема може да видите тук.

Още по темата

Please select answer!