Феновете на Локомотив Пловдив се заканиха на Общината поради липса на вяра


Феновете на Локомотив Пловдив се заканиха на Общината поради липса на вяра

1141 0

Клубът на привържениците на Локомотив Пловдив излезе с призив към феновете на "черно-белите". Той е във връзка с предстоящата редовна сесия на Общинския съвет в четвъртък (9 февруари), за която организираните запалянковци желаят мобилизация и посещение на събитието.

Причината е, че "смърфовете" продължават да настояват за одит на изразходваните средства за строителството на клубния стадион и за този на градския съперник - Ботев, както и равно финансиране за двете спортни съоръжения.

"Въпреки уверенията, които получихме на поредицата от проведени срещи, присъствието ни на сесията на 9-и февруари е единственият начин да сме сигурни, че обещанията за одит на изразходените средства за двата стадиона и за равнопоставеност във финансирането на строителството им ще бъдат спазени.

Бъдете на линия в 8:00 часа на 9 февруари 2023 година на сесията на Общинския съвет, за да следим за изпълнението на двете точки, за които се борим от самото начало", написаха от Клуба на привържениците на Локомотив.

Припомняме ви, че феновете на Ботев Пловдив също заявиха намерението си да присъстват на събитието. Те настояват за изграждане на цялостна козирка на стадион "Христо Ботев", въвеждане в експлоатация на четирите трибуни на съоръжението и осигуряване на необходимия финансов ресурс за довършването на "Колежа".

Вижте кой екс играч на Порто започна подготовка с Локомотив Пловдив!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички