"Не съм назначаван, за да ми се иска оставката" - Здравко Димитров с реакция след призива на Бойко Борисов


"Не съм назначаван, за да ми се иска оставката" - Здравко Димитров с реакция след призива на Бойко Борисов
Снимка: Министерски съвет

1644 0

След като Бойко Борисов поиска оставката на кмета на Пловдив - Здравко Димитров, заради постоянните скандали около стадионите на Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив, самият градоначалник отвърна, че е избран от гражданите, а не е назначаван, за да му се иска оставката:

"Избран съм от пловдивчани, не съм назначаван, за да ми се иска оставката. Това искане ми идва като гръм от ясно небе. Ще обмисля в следващите дни какво да направя", заяви Димитров и допълни:

"Управлявам отговорно с всички сили и умения - мои и на екипа ми. Казусът със стадионите на Ботев и Локомотив не е мой или на Пламен Райчев. Всички искахме двата стадиона да се построят и всички бяхме наясно, че осигурените първоначално пари няма да стигнат".

"Някои хора обаче явно използват проблема с политически цели. Същото се случва и в дебата за Панаира. Аз имам план как да спася Панаира за Пловдив, и то с дипломация, а не с войни. Имаме много важна работа за вършене, виждате на колко фронта се строи в Пловдив. Безотговорно ще е да оставим града на автопилот в този момент", обясни кметът на Пловдив, цитиран от "Dsport".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички