Европейски шампион с Франция идва на дербито Левски - ЦСКА


Европейски шампион с Франция идва на дербито Левски - ЦСКА
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

1415 0

Легендарният френски футболист Луис Фернандес говори пред медиите след края на мача Локомотив Пловдив – Черно море, спечелен с 3:0 от „черно-белите“. Той бе специален гост на двубоя на „Лаута“. Европейският шампион с „петлите“ обяви, че ще посети и утрешното Вечно дерби между Левски и ЦСКА.

 „Доволен от видяното, видях добър мач. Харесаха ми и двата отбора, повече този на Локомотив, който има качества, така че останах доволен от него“, коментира Фернандес впечатленията си от мача в Пловдив.

 „Имам приятели навсякъде. Когато ме канят, никога не отказвам. Исках да видя какво представлява българският футбол. Утре е дербито Левски-ЦСКА и ще го посетя. Беше едно впускане в българския футбол, който ме интересуваше“, заяви той по повод визитата си у нас.

Победихме с 5:1. Това са неща от миналото. Печелили сме, губили сме. Оставам с много добри приятели в България, един от които е Стоичков“, върна лентата назад легендата относно последното си посещение в България като футболист.

Има възможност за избор, избрали са Катар. Първенството започва след два месеца. Надявам се да има спектакъл. Най-важното е, че футболът обединява и се надявам да има хубав футбол“, обяви легендата.

Това са изключителни спомени с всички. Продължавам да поддържам отношения с всички,  защото това са най-изключителните спомени в живота ми“, завърши Фернандес относно контактите си със останалите от отбора на „петлите“, спечелили европейската титла през 1984 г.

А ето за каква сериозна инвестиция Фернандес ще съветва собствениците на Локомотив Пловдив.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички