Ераносян: Имаше риск с пускането на 15-годишния Хамуд


Ераносян: Имаше риск с пускането на 15-годишния Хамуд

847 0

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Едуард Ераносян разкри на какво отдава успеха над "Ботев" в дербито на Пловдив днес. "Смърфовете" се наложиха с 2:0 на "Лаута".

"Победихме с много желание, старание, амбиция, с борба за всяка топка. Трябва да сме радостни и да празнуваме. Момчетата показаха, че могат да играят футбол", коментира Ераносян пред "Диема Спорт 2" след мача.

"Играхме добре, но аз искам още от тях. Следващия мач ще искам да играят по-добре. Видях много подобрения - има повече задържане, мъчим се да играем по земя, гледаме да изнасяме топката напред", добави треньорът.

Той коментира и решението си да пусне 15-годишния Ияд Хамуд титуляр в дербито.

"Винаги съм бил на мнение, че във футбола няма възраст. И за 39-годишния Траянов, и за 15-годишния Хамуд важи едно и също: ако покаже старание и желание, влиза да играе. Имаше някакъв премерен риск - това момче можеше да се уплаши, излизайки пред пълен стадион, без да е играл и тренирал с първия отбор. Но, гледайки го как тренира, смятам, че има бъдеще. Ако се влага старателно, има гоямо бъдеще", поясни специалистът.

Ераносян сподели, че не знае нито колко мачове има като треньор и като играч, нито колко са головете му.

"Следващият ни мач, на "Герена", ще бъде много тежък. Ще се помъчим да играем добър футбол, а ако имаме късмет и откраднем нещо, ще е добре", завърши той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички