Ераносян очаква дербито на Пловдив да се превърне в празник


Ераносян очаква дербито на Пловдив да се превърне в празник

942 0

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Едуард Ераносян говори преди предстоящото пловдивско дерби с Ботев, което е в неделя.

"Винаги е трудно преди такова дерби. Опрделено има свеж полъх в играта на Ботев и ни очаква тежък мач. Вече имам избистрен стартов състав, коментира наставникът на Локомотив Пловдив Едуард Ераносян, пред "Гонг".

"Винаги може да се изненадаме с Ботев, макар че се познаваме много добре и това трудно може да се случи. Важното е да успеем да си подготвим по-добре футболистите и да имаме малко късмет. Хората чакат по 6 месеца за тези мачове.

Искам да стане един празник и дано ние сме по-щастливи в края на двубоя. Ше се радвам да победим, макар че това е просто един мач. Просто в този сблъсък емоцията е различна.

Пловдивското дерби би било просто градски сблъсък без своите фенове. Дербито между Локомотив и Ботев е синоним на страст и емоции и това е именно благодарение на запалянковците", завърши той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички