"Лаута“ струва колкото "Олд Трафорд“


"Лаута“ струва колкото "Олд Трафорд“
Снимка: plovdivderby.com

781 0

Сезонна карта за мачовете на Локомотив (Пловдив) струва почти колкото и тази за двубоите на Манчестър Юнайтед. Дали гледаш цял сезон Мартин Камбуров или Пол Погба, най-скъпият играч в историята на футбола, няма разлика, защото плащаш… 2000 лева.

Толкова струва най-скъпата сезонна карта у нас. Тя е за ВИП ложата на "Лаута". За две хиляди лева се продава и място на „Българска армия“, като заплатилите го получават и бонус – разговор с играчите след мач в специална зона, информира "Труд".

За сравнение почти толкова струва и място за всички домакински срещи на Юнайтед. Точно равностойността на 2160 лева в паунди плащат феновете за най-ценното сезонно място на "червените дяволи". То се намира точно зад местата на резервите на централната трибуна. Седалка над тунела за всички домакински мачове от настоящата кампания 2016/2017 на "Олд Трафорд" се продава срещу 1510 лева.

Най-скъпата сезонна карта в Европа е тази на ПСЖ – 5800 лв. (2965 в евро). В Англия феновете на Арсенал и Тотнъм бъркат най-дълбоко в джобовете, за да си гарантират място на стадиона. Най-ценното място на „Емиратс“ е 4570 лева, а на „Уайт Харт Лейн“ – 4300.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички