Епичен трилър с 8 гола в Кърджали - Арда и Локо Пловдив сътвориха шоу!


Епичен трилър с 8 гола в Кърджали - Арда и Локо Пловдив сътвориха шоу!
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

2305 0

Отборите на Арда Кърджали и Локомотив Пловдив сътвориха изключително зрелище в южна България, правейки 4:4 помежду си в пореден мач от плейофния кръг от Първа лига. Локомотив се добра до равенството в заключителните минути, след като губеше с 4:1 до 76-ата минута, но три безответни гола в заключителния четвърт час спомогнаха на „смърфовете“ да стигнат до равенството.

Още в третата минута домакините откриха резултата чрез Тонислав Йорданов, който се разписа от дузпа, а в шестата Димитър Илиев изравни за „смърфовете“.

След малко повече от час игра обаче Лъчезар Котев отново поведе „сините“ напред в резултата и материализира предимството на отбора си, а в 67-ата Иван Тилев реализира третия гол за домакините. Шест след това пък Иван Коконов покачи още повече превеса за Арда.

Оттук насетне дойде и рециталът на пловдивчани. Четвърт час преди края на срещата Бирсент Карагарен напредна и подаде към дузпата за Венсан Марсел, а нападателят на пловдивчани не сгреши и намали изоставането за своя отбор. Две преди края на срещата пък Лукас Салинас центрира от корнер на първа греда, където Ивайло Димитров отклони с глава и матира вратаря на домакините – 4:3.

Минута преди края на редовното време пък Лукас Салинас пласира перфектно центриране в наказателното поле на домакините, а Милош Петрович засече с глава и така двата отбора поделиха точките на „Арена Арда“ в Кърджали.

Равенството запази местата на двата тима в горната четворка от класирането, като Арда е 10-и с 32 точки, докато Локомотив е осми с 37 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички