Два мача от 2-ри кръг на Първа лига ще се изиграят в неделния ден


Два мача от 2-ри кръг на Първа лига ще се изиграят в неделния ден
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

1270 0

Два мача от втория кръг на Първа лига ще се изиграят в днешния ден, неделя, 23 юли. От 19:00 часа Черно море приема Хебър Пазарджик на стадион "Тича" във Варна, а от 21:15 часа Локомотив (София) е домакин на Локомотив (Пловдив).

В откриващия кръг на първенството "моряците" направиха атрактивно равенство 3:3 с Арда Кърджали, докато Хебър удържа ЦСКА у дома за 0:0 и също взе точка. Сега за играчите на Любослав Пенев предстои ново тежко предизвикателство - гостуване край морето. От своя страна футболистите на Илиан Илиев ще са решени да запишат победа в първия си домакински мач за сезона.

В късния мач Локомотив (София) на Стойчо Стоев посреща Локомотив (Пловдив). Столичани записаха победа над Ботев (Враца) с 1:0 в първия кръг, докато "смърфовете" направиха равенство 1:1 с градския съперник Ботев.

И двата тима имат амбиция за топ 6 през този сезон, а "червено-черните" ще се опитат да се присъединят към ЦСКА 1948 като единствените отбори с пълен актив точки от началото на сезона. Късно снощи Лудогорец разгроми 10 от Етър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички