Джовани от Локомотив Пловдив похвали Александър Томаш и обясни за титлата: Много е трудно да говорим все още за това


Джовани от Локомотив Пловдив похвали Александър Томаш и обясни за титлата: Много е трудно да говорим все още за това
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

1172 0

25-годишният офанзивен футболист на Локомотив Пловдив - Джовани, даде интервю пред "Dsport", в което сподели мнението си за представянето на своя отбор от началото на сезон 2023/24 в Първа лига:

*"Черно-белите" са временен лидер в таблицата с актив от 22 точки след първите 8 кръга:

"Мнението ми за началото на шампионата е много добро. Работим много, за да постигнем целта да сме на първо място, както е в момента. За мен, а и за целият отбор е много важно, това което се случва", започна бразилецът и допълни:

"Много е добре. Торсидата, а и всички наши фенове много ни подкрепят. Няма никакво значение дали играем вкъщи, или сме гости, атмосферата в нашия клуб е много добра. Това ни се отразява много добре през тази кампания".

Джовани се изказа ласкаво и за старши треньора на "смърфовете" - Александър Томаш: "Той е голям треньор и човек. Стилът му на работа е много добър, както и начинът, по който иска да играем. Харесвам го и начина му на работа, а също така и цялата група харесва как работи той".

На въпрос дали Локомотив може да се пребори за шампионската титла в елита на България голаджията бе категоричен: "Много е трудно да говорим все още за това, защото сме в началото на шампионата, но ние работим много, за да продължим с победите и добрите резултати, а в края на шампионата, ако е така да гоним и титлата".

"За мен в момента най-добрият отбор е нашият. Локомотив Пловдив е на първо място, нали така? Лудогорец има голям отбор. Много силен тим и трябва да се подготвим, когато дойде мачът с тях. Левски също е много добър отбор, който прави впечатление", отговори Джовани на въпрос кой е най-силният отбор в Първа лига.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Ексклузивно в SL! Крушарски посочи най-големия проблем на българския футбол и отсече: Локо Пд ще стане шампион със 17 поредни победи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички