Димитър Илиев: Локомотив (Пловдив) не е готов за битка за първото място


Димитър Илиев: Локомотив (Пловдив) не е готов за битка за първото място
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

1548 0

Капитанът на Локомотив (Пловдив) и футболист №1 на България за изминалата година - Димитър Илиев, не смята, че неговият отбор е готов да атакува първото място в елита на българския футбол. "Смърфовете" се представят отлично през сезона в Първа лига, като същевременно са и на крачка от втори пореден финал за Купата на България.

"Постигнахме добър резултат срещу Левски в първата среща, но все още не сме се класирали. Сега ни предстои мач със Славия и всички сме амбицирани и вярвам, че ще спечелим трите точки. Целта ни е да постигнем колкото се може повече победи и да завършим на второ място в класирането", започна Илиев пред "Хоризонт".

"Лудогорец има отличен отбор и сериозна преднина и не вярвам да я изпусне до края на сезона. Ние все още не сме готови да атакуваме първото място. Може би от новия сезон ще имаме повече възможности. Целта ни е да спечелим отново Купата на България и вярвам, че ще го направим. Няма да ни е лесно срещу Левски, но имаме големи шансове да се класираме за финал. Там отново предпочитам да играем срещу Ботев", добави още той.

А какво каза треньорът на Локо (Пд) преди домакинството на Славия и идващия реванш срещу Левски - четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички