Чавдар Цветков от Локомотив (Пловдив) нападна Бруно Акрапович за решението му да отиде в ЦСКА


Чавдар Цветков от Локомотив (Пловдив) нападна Бруно Акрапович за решението му да отиде в ЦСКА
Снимка: Официален сайт на Локо (Пд)

1953 0

Съветникът по спортно-техническите въпроси в Локомотив (Пловдив) Чавдар Цветков, който е близък приятел със собственика на клуба Христо Крушарски, сериозно разкритикува вече бившия наставник на тима Бруно Акрапович, който заряза "смърфовете", за да поеме ЦСКА.

"Балканска работа. Той загуби уважението на пловдивската общественост. Язък, че е живял 17 години в Германия. Не се прави така. Никой не оспорва нещата, които е постигнал, но не забравяйте, че зад тези успехи стои и президентът. Никой треньор в България не е имал такава подкрепа.

Нито е първият треньор, който си е тръгнал, нито е последният, но според мен не беше това начинът. Смятам, че решението отборът да бъде поверен на Александър Тунчев беше правилно" - сподели Цветков, цитиран от "Тема спорт".

На друго мнение бе спортният директор на Локо (Пд) Георги Иванов - Гонзо, който призна, че не е учуден от решението на Акрапович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички