Георги Иванов - Гонзо за Акрапович: Не се учудвам, иска да се развива, търси по-високо стъпало


Георги Иванов - Гонзо за Акрапович: Не се учудвам, иска да се развива, търси по-високо стъпало
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

1213 0

Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов - Гонзо коментира решението на вече бившия наставник на "смърфовете" Бруно Акрапович да се раздели преждевременно с клуба и да поеме ЦСКА. Гонзо признава, че не е изненадан и че Акрапович иска да се развива.

"Бруно вече е затворена страница в Локомотив Пловдив. Той вече е треньор на ЦСКА. Какво да коментирам? Той ще остане в историята на клуба. Спечели две купи на България, една Суперкупа на България. Това са факти, които никой не може да оспори, а и няма право да оспори.

Аз съм във футбола вече повече от 35 години. Видял съм какво ли не. Виждал съм как треньори с петгодишни договори бързо си тръгват. Така че - мен нищо не ме учудва. В българския футбол, честно казано, нищо, ама нищо вече не може да ме шокира. Всеки си гледа своето. Ето, Акрапович иска да се развива, той е професионалист, търси по-високо стъпало.

Тунчев има опит, доби го като помощник-треньор на Бруно Акрапович. Никой не е казал, че временно. Напротив. Тунчев има потенциал, който трябва да развие. Диниш има договор с нас до края на сезона. Локо е преминавал през далеч, далеч по-големи препяствия. Нека имат вяра в Тунчев и помощниците му и ги подкрепят. Светът на "Лаута" няма да свърши с напускането на Акрапович. Нека феновете гледат по-оптимистично" - сподели Гонзо пред "блиц".

А ЦСКА ще опита двоен удар срещу Локомотив (Пловдив), като привлече и ключов играч на "смърфовете".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички