ЦСКА с двоен удар срещу Локомотив (Пловдив): Отмъква и Диниш Алмейда


ЦСКА с двоен удар срещу Локомотив (Пловдив): Отмъква и Диниш Алмейда
Снимка: Оф. сайт на Локо (Пд)

2011 0

ЦСКА разбуни духовете в българския футбол в последните дни, след като стана ясно, че взима старши треньора на един от преките си конкуренти у нас - Локомотив (Пловдив). Оказва се, че след като вече е сигурно, че Бруно Акрапович ще води "червените", може играч на "смърфовете" да го последва на "Българска армия".

Става въпрос за стабилния централен защитник Диниш Алмейда. Акрапович неведнъж е отличавал бранителя, като дори е заявявал, че това е най-добрият чужденец в България. Алмейда е сред водещите опции за ЦСКА, за да заздрави защитата си, където изпитва сериозни проблеми.

Информацията е на "Мач Телеграф", като се твърди, че всъщност "армейците" са имали интерес към Алмейда още преди да привлекат Акрапович за свой наставник. Бранителят е при "смърфовете" от 2019 година, но договорът му изтича в края на сезона.

Именно тогава от ЦСКА ще могат да го вземат без никаква трансферна сума. Разбира се, от Локомотив (Пловдив) ще опитат да се застраховат, като накарат бранителя да подпише. Активизацията към тази цел ще се забърза след случилото се с Акрапович.

Самият Алмейда е един от най-добре платените футболисти в Локомотив, но безспорно от ЦСКА ще могат да му предложат далеч по-добри финансови условия, което може да се окаже ключово. Все още няма официална информация от някоя от страните по темата.

А Бруно Акрапович ще наложи нов режим в ЦСКА, като функциите на Стойчо Стоилов ще бъдат ограничени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички