Бруно Акрапович сподели кои отбори ще спорят на финала за Купата на България


Бруно Акрапович сподели кои отбори ще спорят на финала за Купата на България
Снимка: Оф. сайт на Локомотив (Пд)

1289 0

Треньорът на Локомотив (Пловдив) - Бруно Акрапович, сподели своето мнение относно финала за Купата на България. Той вярва, че в него ще участва неговият тим, както и този на ЦСКА. Припомняме, че двата отбора се изправят днес един срещу друг в директен спор за второто място в Първа лига.

"Няма да станем твърде самоуверени след успеха над Левски. Играчите са наясно, че това беше само първото полувреме от сблъсъците за купата. Продължаваме да си следваме целите срещу ЦСКА. Не правим никакви сметка за първенството. Искаме да спечелим възможно най-много точки. Трябва да изглеждаме добре на терена. За мен е важно отборът да даде всичко от себе си и да играем това, което правим на тренировки" - започна той.

Наясно сме кои са най-опасните играчи на ЦСКА – Coy, Кери, Белтраме, а и Джеси и Евандро също може да създадат проблеми. Индивидуалната класа на ЦСКА е висока и това е един от най-силните отбори в лигата. В предстоящата среща агресията ще е един от важните елементи, но не е единственият ключов такъв. Други аспекти като кондицията, тактическата и техническата подготовка също са важни. Надявам се да се класираме на финал за купата, а там, според мен, ще се изправим срещу ЦСКА" - призна още Акрапович.

А къде да гледаме дербито в Първа лига между ЦСКА и Локомотив (Пловдив)?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички